Massagepraktijk Zwartjes

Voor een ontspannend momentvoetreflex massage zwangerschap

Wanneer zwangerschapreflexologie toepassen en de voordelen;

Inmiddels wordt voetreflexologie ook uitgebreid toegepast in het westen bij allerlei aandoeningen. Zo blijkt onder andere dat een behandeling door een voetreflextherapeut ook positief werkt tijdens een zwangerschap. Daarbij is het fijn te weten dat je zwangerschapsklachten en andere problemen die je ervaart ook zonder medicijngebruik kunt oplossen. Daarbij is voetreflexzonetherapie heerlijk om te ontspannen en je lijf in goede conditie te houden.

Maar wanneer pas je het toe en wat zijn de voordelen?

Lichamelijke ongemakken

Als je zwanger bent kun je last krijgen van diverse lichamelijke ongemakken. Variërend van maagzuur, misselijkheid, vocht vasthouden en bandenpijn tot obstipatie, hoge bloeddruk, beenkrampen, rugklachten en slecht slapen. Dat kan een behoorlijke stempel op je zwangerschap drukken. Door voetreflexologie toe te passen kun je de klachten verlichten of zelfs helemaal wegnemen. Omdat het de blokkades in je lichaam kan opheffen door de doorbloeding te stimuleren waardoor het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt aangezwengeld. Ben je zwanger? Informeer eens naar de mogelijkheden. Daarbij is het een fijne manier om te relaxen als je zwanger bent.


Emotionele ondersteuning


Ben je zwanger? Dan kunnen de hormonen je behoorlijk parten spelen. Dat kan de nodige verwarring en spanning geven. Want, zonder dat je het wilt vraag je je mogelijk af of het kindje gezond is? Hoe de bevalling zal verlopen? Ben ik straks een goede moeder? Ik moet nog tig dingen regelen voor het kindje komt? Zwangerschapsreflexologie kan je helpen te ontspannen: meer rust in je hoofd en lijf te krijgen zodat je eenvoudigweg prettiger in je vel zit.


Voetreflexbehandeling voor én na de zwangerschap

Voetreflex biedt overigens niet alleen als je zwanger bent uitkomst.
Vervolgens kan een voetreflexbehandeling ook na de zwangerschap worden toegepast. Denk aan het herstellen van de hormonale balans, maar ook om bijvoorbeeld te helpen bij het op gang brengen van de borstvoeding.
Kortom, voetreflexologie tijdens de zwangerschap is een fijne en veilige manier om te ontspannen. Maar, ook draagt het bij aan je lichamelijke en emotionele balans waardoor je volop kunt genieten van het zwanger zijn en aanstaande moederschap.

Geef je vriendin, vrouw of kennis een welverdiende voetreflexbehandeling cadeau !!

 
E-mailen
Bellen
Info